2011. máj. 26.

LG Optimus - Az elemi eszköz

Ki ne emlékezne a filmtörténet legbátrabb kihallgatás jelenetére? És a keresztbe tett lábak cseréjén kívül emlékeztek még arra is, hogy Catherine Tramell ügyes válaszainak köszönhetően szabadon távozhatott a rendőrörsről...?




Nos, az élet úgy igazi, ha mindenre van válaszod. Legalábbis ezt állítja az LG Optimus okostelefon sorozata, amit az LG májusban indított online kampányával be is bizonyít.


A kampány leglátványosabb eleme az az alkalmazás, amiben az Elemi Ösztönben látható kihallgatáshoz hasonló jelenetbe helyezhetjük magunkat, akár saját fotónkkal. Cél, hogy minden kérdésre megfelelő választ adjunk és szabadságunk elnyerése mellett még legyen esélyünk megnyerni egyet a három LG Optimus okostelefon közül is.


A kérdések néha igen trükkösek, de szerencsére ott van kezünkben az Optimus, ami segít, ha nem tudjuk a választ. Elég csak a megfelelő alkalmazásra bökni, amely helyettünk adja meg a helyes választ. Sőt, a megfelelő alkalmazás kiválasztásával 2 pontot kapunk a válaszért, míg a helyes szöveges válaszért csak 1 pontot, azaz az Optimus alkalmazásainak használatával esélyesebben érhetjük el a nyareményjátékban való részvételhez szükséges minimum 10 pontot.


A játék végén kiderül, hogy az összegyűjtött pontok elegendőek-e a szabadságunkhoz, vagy rács mögött maradunk, illetve hogy a szabadságunkon túl bekerültünk-e a sorsolás kalapjába is.
Az eredmény megismerése után lehetőségünk van azt kép formájában megosztani, de ez nem feltétele a nyereményjátékban való részvételnek.




A kampány kreatívját és kivitelezését a Rebel Rouse készítette.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése