2011. jan. 27.

Kleenex: Sírjunk együtt!

A Kleenex 2010-ben bevezetésre került 'Let it Out!' pozícionálásához készült egy képeslapműhely alkalmazás, amely az érzelmi kitörés, a sírva vigadás és a baráti együttérzés humoros oldalát fogja meg, és teszi lehetővé, hogy örömünkben, bánatunkban ismerőseink is osztozzanak..

Az alkalmazásban a Monchichi babától Zorróig, egy folyamatosan bővülő figura palettáról választhatunk főszereplőt, amelynek arca kicserélhető a készítő által feltöltött fotóra.



A megfelelő háttér kiválasztása után egy lehulló menűből választhatunk a kategóriákba csoportosított, előre megírt szövegekből, vagy ha azok között nem találunk olyat, amely megfelelően fejezné ki a bánatunkat, akkor a 'saját szöveg' menüpontban szabadon fogalmazhatjuk meg azt.


Ha ezzel végeztünk, nem is maradt hátra más, csak a megfelelően keserves zokogás kiválasztása, illetve a Kleenex hozzáadása, amibe kisírt szemünket és orrunkat törölhetjük.
Az így elkészült e-card küldhető és megosztható, hogy együtt sírhasson velünk mindenki aki szeret minket.

Az oldalra nem csak a folyamatosan bővülő alapanyagok miatt érdemes visszalátogatni, de azért is, mert a Kleenex időnként egy-egy nyereményjátékkal ösztönzi a képeslapok készítőit.
Egy ilyen játék 2010. december 19.-én már lezárult, de hamarosan egy újabb fog indulni, amiben azok nyerhetnek értékes szórakoztatóelektronikai cikkeket, akik a Kleenex Balsam kiszerelései közül választanak egyet a képeslapjukra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése